Hur att välja den perfekta balkong konstruktion

När man bygger en balkong eller terrass, det finns ett antal strukturella problem som måste lösas. Detta gäller särskilt om du tänker använda detta utrymme regelbundet och underhållande. Detta är ett hem förbättring som kan öka fastighetsvärden genom en hel del. Innan du börjar, se till att du har gjort alla de viktigaste faktorerna.

Tänk på bärförmåga denna struktur i förhållande till hur du vill använda den. Om du tänker värd ett stort antal gäster på denna yta, kommer du naturligtvis behöver en mycket större bärförmåga än om bara använder området för dekorativa ändamål. Rådgör med en lokal, byggnadsingenjör för att bestämma genomförbarheten av vår design.

Innan du investerar några pengar i genomförandet av din design idéer, se till att dessa är i samband med lokala byggnormer. Lokala föreskrifter kan avsevärt begränsa tillsatsen av specialfunktioner i detta område i ett försök att främja säkerheten. Rådgör med planeringsavdelningen att ta reda på vilka eftergifter måste göras innan byggandet påbörjas. Detta kommer att eliminera behovet av att backa i din bygg insatser och därmed går förlorad.

George Rex – 2014

Bestäm om du vill att detta utrymme för att ha några speciella funktioner för avkoppling eller matlagning. Utomhus kök är en stor trend i bakgård mönster, men de kan också läggas till förhöjda och väl-stödda strukturer som balkonger och terrasser. Vissa människor installera även badtunnor eller små bassänger od beroende på deras balkong storlekar och deras hushåll. Dessa är funktioner som är billigare och enklare att lägga in på byggstart då de är ute efter byggnaden är klar.

Vissa människor kanske vill avskärmar sina balkonger eller terrasser för ökad integritet. Det är semi-permanenta och permanenta lösningar som kan användas. En privatliv skärm kommer att ge största möjliga flexibilitet, men du kanske vill granska dina alternativ i permanenta, glas skåp också. Detta är ett bra sätt att skapa en året-runt trädgården.

Laura Blanchard – 2016

Det finns otaliga funktioner att välja mellan men varje tillsats skall komplettera den befintliga inredningen på den primära byggnaden. Om du har koppar trim och stuprör i hemmet, överväga att lägga koppar belysning och ett hölje eller räcke med koppar accenter. Du vill inte din design att kollidera så att hemmet ser dåligt sätta ihop totalt.

Ta lite tid att räkna ut din budget för detta tillägg medan redovisning av några speciella funktioner som du vill inkludera. Det kan vara bäst att slutföra projektet i små steg som innebär blygsamma och hanterbara betalningar. På så sätt kan du lägga till ny funktion i när ytterligare medel blir tillgängliga. Detta kan vara en allt-i-gång projekt eller en gradvis, progressiv och prisvärd.

Alltid vara medveten om att det behövs en lämplig räcke. Detta är nödvändigt för att uppfylla lokala byggnormer och för att begränsa husägare ansvar. Lyckligtvis kan dessa strukturer vara så estetiskt tilltalande som de är säkra och stödjande. Du kan välja mellan stål eller räcke rostfritt stål eller dekorativa glas räcken. De bästa alternativen kommer både öka användarnas säkerhet och skapa en visuellt tilltalande och humör specifika atmosfär.

Write your comment Here