Grön semester heminredning

Det finns enkla och enkla sätt att dekorera ditt hem byggs från bungalow planer för semester med hjälp av miljövänliga alternativ.

Låt oss börja med julgranen. Om det är möjligt, använda så många prydnader och dekorationer från år till år när dekorera stället för att köpa nya varje år. Det är hela konceptet med ”återanvända”. En riktig träd är en grönare väg att gå än att använda en konstgjord. Det kan tyckas att skära ner en julgran kan vara skadlig för miljön, men det är inte. Träd kan alltid återplanteras, men de kemikalier som frigörs vid tillverkning faux träden inte kan tas bort från atmosfären eller marken. Sätt upp en riktig julgran och kompost eller kompostmaterial det efter semesterperioden är över.

Fortsätt att använda din traditionella lampor tills de bränner ut, men när det är dags att byta ut dem att köpa LED-lampor som förbrukar mindre energi än konventionella juleljus, så de kommer att spara energi. LED-lampor  är ljusare, inte värma upp vilket gör dem säkrare och de lysa om en slocknar. Du har förmodligen redan använder LED-lampor hela din houseplans, så det kommer att bli en enkel förändring.

Ätbara godsaker kan också förvandla din julgran till något spektakulärt. Från strängar av popcorn eller tranbär, hembakade pepparkakor män, det finns många alternativ för dina träd, trappor och öppen spis mantel. Dessa ekologiska alternativ är festlig och kan komposteras när det är dags att ta dekorationer ner. Istället för att använda plast krans, använda riktiga tall krans som kan köpas överallt där du köper levande julgranar i ditt område. Det är lika lätt att hänga och den naturliga lukten av tall blir ett välkommet doft när du anger ditt hem byggs från timmerhus planer alla semesterperioden.

Om du har presentpapper från tidigare år, se till att använda den innan du går till affären och köpa mer. Dessutom, tidningar eller gamla kartor göra intressanta omslags val också. För en stor gåva tag alternativet köpa några utsäde paket och skriva ett speciellt meddelande på den. Efter gåvan är oförpackat, kan fröna planteras en haft när de växer.

Write your comment Here