Underbara och unika presentkorgar

Vem gillar inte att få en presentkorg? Här är ett antal olika presentkorgidéer. Det är säkert att vara en för att täcka varje enskild person på din lista och mer.

Spa presentkorg

Detta kan också användas för en fotdämpning eller förvaring. Se bara till att du får allt du kan för att samordna färger. Lägg till lite dekorativt band och om du vill kan du linda in cellofan bundet med en båge.

Film Presentkorg

Använd en stor blandningsskål eller en popcornskål om du kan hitta en. Inuti lägg lite silkespapper, tillsätt sedan en film eller två, popcorn, olika typer av godis- och godisbarer, dryckmix, ett par koppar / glas, popcorn smaksättning, nötter och kakor. Lägg till lite dekorativt band och om du vill kan du linda det i cellofan och binda det med en båge.

Kockens Presentkorg

Börja med en stor blandningsskål. I den lägger du några handdukar, bakningsredskap, efterrätt tallrikar, koppar / glas, kryddor, smaksättningar, ugnsvättar, bakblandningar, måttskedar, en mätkopp, servetter, receptask, receptkort, ett recept eller två tryckt på några vackra papper och en dessert eller doftljus för mat.

Fishermans presentkorg

Sätt i tacklådan eller matlådan. Lures, krokar, diskbänkar, fiskare bildram, fisk smaksättning eller breading, Fishers bok, nötkött nötkött, kaffe, kex och polariserade solglasögon. Lägg till några pinecones eller andra dekorationer utomhus.

Sportkorgar

Vattenflaska, Gatoradmix, stoppur, strumpor, näringsstänger, boll (beroende på vilken sport de spelar), spray, mp3-spelare med iTunes-presentkort, kroppspray, liten ryggmassager och massageoljor. Läs mer här.

Gamer presentkorg

Spel (beroende på vilket spelsystem de har), drinkmix, små mellanmål (godis, chips, kakor, kex) och batteripaket och laddare (bara om du vet vilken typ du behöver få). Lägg till något eller alla av dessa. Se bara till att du får allt i färgerna.

Write your comment Here