Typer av fönster behandling för ditt hem

Dina inredningsidéer kan snabbt ändras när du börjar bläddra igenom olika fönster ( Fönsterdörrar i Trä ) behandlingar tillgängliga. Fönster behandlingar kan bidra till att göra hela ett rum och göra rummet känns mer som hemma.

Att veta vad de olika alternativen är att hjälpa dig att vada genom en värld av inredning och bidra till att göra ditt hus ett hem.

Gardiner och Gardin

Draperi och gardiner är två helt olika uppsättningar av fönster behandlingar i inredning; Dapery avser veckade paneler som hänger från dekorativa stavar eller stolpar.Denna typ av fönster behandling är rörlig och kan öppnas under dagen och stängdes på kvällen.

Valenser

I inredning, är en typ av fönster behandling som är monterad längst upp i ett fönster en valens. Normalt är dessa i kombination med de tidigare nämnda draperier eller gardiner.

Rullgardiner eller persienner

En vanlig stapelvara för många hem, rullgardiner eller persienner kommer i ett antal färger, stilar, former och storlekar. Denna typ av fönster behandling kan rymma ett antal inredningsidéer som finns i olika stilar såsom Roman nyanser, ballong nyanser, moln nyanser, österrikiska nyanser, honungskaka persienner, lamellgardiner och många fler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *