Introduktion till Gips reparationsmaterial

Det finns en hake till gips reparation som alla bör veta innan du försöker ”gör-det-själv” för första gången. Gips reparation är lätt att göra, men det är också lätt att göra en oerhört dåligt jobb. Av denna anledning är en enkel introduktion till gips reparationsmaterial och verktyg ett bra ställe att börja på väg mot lapp och måla din egendom interiör strukturella skador. Men kom ihåg, det är inte bara träna som gör perfekt, det är också kunskap, särskilt när det gäller gips reparation. Så fortsätta din forskning och lära sig allt du kan om gips arbete innan du sätter igång på dina personliga projekt. Fortsätt läsa att granska några vanliga branschkunskap för gips reparation.

Även kallad drywall ”lera”, det finns två vanliga typer av fogmassa som används för att reparera och patch: lätta och allrengöringsmedel. Båda är lätta att arbeta med och behålla en rumstemperatur hållbarhetstid 9 månader. Den viktigaste tips för att köpa Gips förening är att köpa tillräckligt. För stora projekt, räknar med att köpa 4,5 liters hink av material.

Jorge Láscar – 2010

För mindre projekt, kan du komma undan med en gallon hink, men du får betala nära till samma belopp för en större skopa. Om du tror att du har det fortsatta arbetet under de kommande 9 månader, är det mer kostnadseffektivt att gå med större skopa. Om inte, gå med mindre belopp så att inte slösa något material.

Många människor är förvirrade om skillnaden mellan gips förening, spackel och gips. Skillnaderna är subtila, och knappt märkbar för den genomsnittliga lekman, men de existerar. Förening, fogmassa, eller gips lera alla hänvisar till samma produkt, och används främst för större Gips och gipsskive projekt som kräver mer hållbarhet, nämligen att täcka fogarna mellan panelerna.

Spackle är mycket lik gemensam förening, men används främst för små hushålls reparationer för gips och gips. Gips är en typ av väggmaterial finns mest i äldre eller historiska byggnader. Det är ett mer tidskrävande metod för vägg reparation i jämförelse med spackel.

Herb Neufeld – 2011

Du kan köpa Gips reparationssatser som kommer med nästan allt du behöver för gips lapp och reparation. Kit varierar i mängd, storlek och pris, men vanligaste är i allmänhet 2-3 flexibla knivar, en mattkniv, en insider-hörna kniv, hammare, skruvmejsel, såg, borr, spikar och skruvar. Men Gips reparationer kräver också ytterligare material beroende på projektets behov, inklusive:

Nivå
bågfil
Sandpapper
geringslåda
Primer
Måla
Pensel eller rulle

Du kan köpa alla av de ovan angivna materialen på alla lokala hårdvara eller hem förbättring butik. Ställ en butik skötare att peka dig i rätt riktning, och ge råd om de mest tillförlitliga produkter. Prata med en licensierad gips entreprenör för expertråd om hushålls Gips reparationer, gips projekt, gips ersättning, och mycket mer. De kan även ta vikten från dina axlar genom att få jobbet gjort snabbare, bättre och till ett pris som inte får dig att tänka två gånger!

Write your comment Here