Hur man designar en hemlandsdekor

Hemlandsinredning har verkligen kommit långt de senaste åren. Detta brukade vara en av standardtyperna för dekorationsstilar. Det sågs verkligen ner på lite av ”riktiga” dekoratörer. Istället har det nu verkligen fått sin egen plats i dekorationsstil. Du hittar tv-program, böcker och tidskrifter som ägnas helt åt denna dekorationsstil. Här är några tips om hur du kan uppnå denna typ av rum.

En sak som du vill ha i åtanke är den typ av felaktig matchning medan du fortfarande matchar känslan. Tygerna är slitna. Möblerna är nödställda. Det är en mycket levd och avslappnad typ av utrymme. Men vad som verkligen kommer att göra detta rum är sammanhållning. Detta kan åstadkommas genom att använda samma material. Till exempel kan du skapa en hel del av denna typ av tillbehör bara genom att köpa multiplar av samma bildram. Då kan du ge var och en en bedrövad yta i en ladugård röd, grön och gul. Du kan placera dessa över eldstaden full av familjebilder eller ditt favoritkonstverk. Detta kommer verkligen att låta dig lägga till karaktär med bara några enkla hantverksprojekt.

En annan riktigt bra idé för att föra samman den här typen av tema är användningen av naturligt trä. Du kanske vill välja en träton för hela rummet. Du kan använda detta på skåp, bord och till och med soffans fötter. Det är här som sammanhållningen kommer att spela in. Även om du har många felaktiga delar kommer de alla att relatera till varandra.

Du kan också välja ett subtilt tema inom landsdekoren. Det kan vara rosor eller stenar. Du vill verkligen fokusera på naturen bara för att det av alla dekorationsstilar är en som kan verka som den mest klichéen. Istället kan du bara fokusera på ett element som många människor kan relatera till men ändå hitta helt olika sätt att göra det. Till exempel om du gör detta tema i ett badrum kan du hitta kakel som ser ut som sten eller flodstenar. Detta ger en stor variation av gråtoner, svarta eller så kan du prova en version full av solbränna och vitt. Det här kan kännas lite roligt på dina fötter men du kan använda det som en kant på väggen eller på golvet för att bara lägga till mycket trim i utrymmet.

Write your comment Here